Welcome to save@work - helping offices to save energy and cut carbon.

Chokladens makt i Storbritannien

Och så har allting börjat….

Kampanjen, som kommer att kröna energisparmästaren bland en av våra 20 deltagande byggnader, har startat. Storbritanniens Lantmäteriverk deltar i kampanjen med flera byggnader och dem emellan är konkurrensen hård. Varje byggnad strävar efter att klå de andra. I samband med kampanjstarten genomfördes en workshop med energiteamen. Massor av goda idéer kom upp, det kan jag lova som vittne till diskussionerna, men – med hänvisning till tystnadsplikten - så säger de att jag inte får inte sprida idéerna till andra byggnader. (Det hävdas att det där med tystnadsplikten bara var på skämt – men jag är inte säker på det…).

Lantmäteriet finns representerade utspritt över England och Wales och därför fick varje enskilt kontor arrangera sina egna kickoffs för att få igång tävlingsandan i sin byggnad. De flesta energiteamen har valt att peppa sina kollegor med godis för att belöna dem i energisparandet – underskatta inte kraften i choklad!

Det är fortfarande tidigt i tävlingen och alla byggnader har inte kommit igång riktigt med sina handlingsplaner – arbete pågår fortfarande. Mina erfarenheter hittills är att stötta positiva beteendeförändringar, och att lite sund tävlingsanda kan hjälpa er att nå era mål. Vi får se hur det utvecklas sig under de kommande månaderna…

/Karen, kampanjledare Storbritannien

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it.

I understand